Team

OMNICAP bestaat uit senior professionals, zowel met financiële als juridische achtergrond, met jaren ervaring in de advisering van familiebedrijven, KMO’s, partnerships en hun aandeelhouders. Onze jarenlange dienstverlening aan familiebedrijven in de KMO-markt laat ons toe complexe dossiers tot een goed einde te brengen.

Stefan

Stefan Hertogs

Stefan heeft 24 jaar ervaring in Mid-Market M&A-transacties en begeleidde transacties in zowel klassieke sectoren als technologiebedrijven. Het gaat vaak om bedrijven in een internationale context waarbij nauw wordt samengewerkt met leden van het internationale netwerk M&A Worldwide. 

Recente deals zijn onder andere de verkoop van Bizztalent aan Planet Group, de verkoop van Philippe Jans aan de Oostenrijkse Klinger Group, de verkoop van IM Associates aan het beursgenoteerde IQVIA en de verkoop van Technics & Applications aan Waterland. 

Alvorens Omnicap mee op te richten in 2013 was hij Partner bij Deminor en Corporate Finance consultant bij Winx Capital House. 

Hij studeerde in 1997 af als master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen en is erkend Adviseur Familiebedrijven aan het Instituut voor het Familiebedrijf (2012). Gedurende meerdere jaren was hij bestuurder van the Belgian Corporate Finance Association, waarvan hij ook Ondervoorzitter en Voorzitter was.

stefan.hertogs@omnicap.eu
0473 57 98 70

Jan Bleyen

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Jan succescol geadviseerd in tientallen M&A-transacties langs aankoop- en verkoopzijde in verschillende sectoren, zoals Business Services, Industrials en Software. Jan heeft tal van (familie) bedrijven geholpen door strategisch advies te combineren met 'smart dealmaking'. Jan heeft een hands-on aanpak in transacties alsook ruime ervaring in grensoverschrijdende deals en complexe corporate governance situaties.

Recent voltooide transacties omvatten de verkoop van Syntegro (aan Visma), de verkoop van Mexico Natie (aan Katoen Natie), de verkoop van Hillewaere (aan Rotschild & Co), de investering van 30% belang in Van de Velde-groep (door BNP Paris Fortis PE), de investering van 51% belang in Sofico (door Ergon Capital) en de verkoop van Banqup (aan Unifiedpost).

Voordat hij Omnicap mede oprichtte, was Jan partner bij Deminor. Eerder begon hij zijn carrière bij PwC.

Hij behaalde een diploma rechten aan de Universiteit van Antwerpen, een LLM in Europees recht (Panthéon-Sorbonne, Parijs) en een graad in Corporate Finance aan de Universiteit van Leuven.

jan.bleyen@omnicap.eu
+32472653637

Jan