Done Deals: Aanbieders.be / Vortex Capital

Omnicap adviseert aandeelhouders van Aanbieders.be bij de verkoop aan Horizon Group

Verkoop

Horizon Group, de eigenaar van hypotheek.winkel en verzekeringen.be voegt Aanbieders.be toe aan de groep waarmee de dienstverlening aan de consument verder wordt uitgebreid.

Bij hypotheek.winkel worden consumenten al jarenlang begeleid bij het vergelijken en afsluiten van hypothecaire leningen bij 25 verschillende banken. Bij verzekeringen.be kan de consument terecht voor het vergelijken en aankopen van een nieuwe verzekering. Met de overname van Aanbieders.be, een vergelijkingsplatform voor energie, internet en telecom, verbreedt Horizon Group opnieuw haar dienstverlening. Door de uitbreiding van het assortiment, kan de klant naast advies voor verzekeringen en hypothecaire leningen ook voor energie, internet en telecom terecht kan bij de groep.

Horizon Group

Hypotheek.winkel, verzekeringen.be en Aanbieders.be helpen consumenten zo goed mogelijk bij de aankoop van financiële producten en diensten. Om de consument goed te kunnen ondersteunen werkt de groep met een combinatie van online advies via de websites en menselijk contact via ons uitgebreide kantorennetwerk. Juist die combinatie van menselijk contact met de verschillende online portals onderscheidt de Horizon Group. ”Onze missie is om klanten de juiste keuzes te laten maken en daardoor geld te laten besparen. Daarbij speelt ons kantorennetwerk een zeer belangrijke rol”, zegt Geerts. “In België zien we ondanks de recente sluitingen nog vrij veel fysieke bankkantoren in vergelijking met andere landen. Aangezien dit aantal verder afneemt, bieden wij een alternatief distributiekanaal voor de banken. Dit op een rendabele, onafhankelijke manier en ontzorgend voor de eindklant”, aldus Geerts.

 

Horizon Group / Vortex Capital neemt Aanbieders.be over

Over Aanbieders.be

Al meer dan 10 jaar helpt Aanbieders.be de Belgische consument te besparen door maandelijks overzichtelijke prijs- en productvergelijkingen te maken voor energie, internet en telecom. Om een aankoopbeslissing te maken heb je de juiste informatie nodig, die brengt Aanbieders.be gestructureerd in een gemakkelijk vergelijkbaar formaat. Appels worden met appels vergeleken, naast elkaar over een breed scala van producten en diensten. Maar er is meer dan vergelijken alleen. Ook op het gebied van klantenservice zijn consumenten in de steek gelaten. Overstappen van leverancier is gewoon niet makkelijk. Daarom biedt Aanbieders.be een full service overstap- en klantenservice- zeer gewaardeerd door consumenten en ook steeds meer gebruikt door leveranciers. Door de vele data die de afgelopen jaren werd binnen gehaald is het platform vandaag in staat de klantennoden goed in kaart te brengen. Dit geeft leveranciers de kans om hun aanbod beter af te stemmen voordat zij het op de markt brengen. Zo beschikken ze over een geïntegreerd platform dat marketing, verkoop en fulfilment voor hen regelt.